14-7-2021 de oprichting

MvK-revisies is gestart 14 juli 2021 nadat we al een geruim jaar bezig was met het reviseren van Saab onderdelen als hobby. Tijdens de hobby fase hebben we ontdekt dat het mogelijk is deursloten, ecu's en raammodules voor de Saab 93NG te reviseren. Naast deze producten hebben we inmiddels een groot aantal andere revisies toegevoegd aan de revisie lijst.

Het is tevens altijd mogelijk om via het contact formulier een revisie voor iets nieuws aan te vragen er wordt dan samen gekeken of het mogelijk is en wat er precies te reviseren is.

 

1-10-2021 Partner met ORIO

MvK-revisies is nu een van de officiele reviseurs van de T8 ECU's voor ORIO (voormalig Saabparts) en inmiddels rijden er al meer dan 250 rond in samenwerking met ORIO.

 

18-6-2022 - 1000 T8 ECU's wereldwijd

Inmiddels rijden er wereldwijd nu 1000 Saab 9-3's rond met een gereviseerde ECU. Daarbij is ook nog is gebleken dat het faal percentage het afgelopen jaar minder dan 1% is. van de 1000 ECU's zijn er afgelopen jaar 7 terug gekomen die inmiddels vrolijk rondrijden met een andere ECU. In dit jaar heb ik ook erg veel geleerd over welke codes ik met vrijwel 100% zekerheid kan reviseren en welke codes ik helaas nog niet kan verhelpen. Inmiddels is de capaciteit van wat ik leveren kan ook vergroot waardoor er in een afzienbare tijd nog veel meer gereviseerde T8 ECU's rond zullen rijden

 

1-8-2022 - V6 Saab 93 gekocht

Aangezien ik de ME9.6 ECU ook graag wil gaan reviseren heb ik inmiddels een v6 gekocht om daar snel een aantal testen mee te doen o.a. met de ME9.6 en de ICM3 revisies.

 

20-8-2022 - T8 ECU kennis verkocht

Aangezien ik overspoeld werd met kapotte T8 ECU's (er kwamen er soms meer dan 500 kapot per maand binnen) en ik momenteel aan de limiet zit van wat ik per maand leveren kan ( z'n 200 stuks ) heeft ORIO voorgesteld of ik mijn kennis omtrent de T8 niet aan een door hun geselecteerde partner wilde door verkopen.

 

In eerste instantie zag ik hier niet zoveel in aangezien ik het idee had dat ik aan de kant wordt geschoven. Maar na veel praten / onderhandelen / men overvolle garage (15m2 groot ) inspecteren op vrije ruimte.. / nadenken heb ik toch besloten de kennis door te geven. Het was uiteindelijk niet z'n heel moeilijke beslissing aangezien er op deze manier veel meer 93's op de weg kunnen blijven! Daarnaast kan ik mijn focus nu weer verleggen op andere projecten. Zoals de ME9.6

 

3-9-2022 - ME9.6 eerste test

De eerste testen met een ME9.6 revisie worden momenteel uitgevoerd. Hierbij zijn een aantal ECU's met een injector probleem gereviseerd en worden momenteel duurtest om te kijken of alles goed blijft. Als alles goed gaat zal deze binnenkort ook in de productlijst komen te staan!

 

29-10-2022 - ME9.6 update en meer nieuwe revisies

De ME9.6 test is momenteel uitgebreid en verloopt dusver goed. Daarbij is zijn er ook weer een 2 tal revisies voor de 95 OG toegevoegd aan de portfolio, zo kunnen nu 95 raammodules gereviseerd worden en is het ook mogelijk om de xenon koplampen van de Saab 95 te reviseren. Hierbij is er ook direct de keuze om de koplamp om te bouwen (met projector) tot een led koplamp, het lichtbereik wordt hier behoorlijk mee vergroot. Wat ideaal is voor als je een keertje in Zweden in de nacht rond rijdt!

 

1-3-2023 Deurslot en stuurslot revisies voor Hedin.

Sinds vandaag leveren we ook deursloten en stuursloten aan Hedin!

 

26-4-2023 ME9.6 revisies in productie

De ME9.6 (E55 of B284 ECU) is vanaf vandaag in productie gegaan. Het reviseren van deze ECU vereiste speciale machines die we nu hebben! Nu kan een ME9,6 gereviseerd worden binnen 2 uur tijd. Uiteraard testen we de ECU naderhand op de auto, niet op een test bank zonder omgeving invloeden. Om op die manier te kunnen garanderen dat de ECU werkt, tunebaar is (voor de mensen die dat willen) en weer veilig in de auto van de klant kan worden geplaatst!

 

8-5-2023 Naamswijziging MvK-revisies naar KM-tronics

Vanaf 1-6-2023 volgt er een officiele naamswijziging voor MvK-revisies naar KM-tronics en MvK-revision Holding B.V.

 

1-6-2023 MvK-revisies gaat verder als MvK-revision Holding B.V. en KM-tronics.

Op deze website staat nu tijdelijk informatie m.b.t de activiteiten van MvK-revision Holding B.V. en KM-tronics. Laatst genoemde zal tzt een eigen website hebben.